Kompas Online logo

Stopmotion

Kursets indhold

Kurset i stopmotion på iPad er designet til lærere, der ønsker at blive klogere på,, hvordan man kan bruge stopmotion-teknikker i undervisningen og bruge iPad’en som værktøj til at skabe stopmotion film.

Kurset vil omfatte en indføring i appen Stopmotion Studio, der vil give lærere en grundig forståelse af appens funktioner og muligheder. Der vil også blive givet tips og tricks til arbejdet med stopmotion, herunder lysopsætning, kameraarbejde og redigering.

Lærere vil lære, hvordan de kan bruge stopmotion-teknikker til at skabe engagerende og kreative projekter i undervisningen. Kurset vil omfatte ideer til, hvordan stopmotion kan bruges i forskellige fag, herunder matematik, naturvidenskab, sprog og kunst. Der vil også blive givet eksempler på, hvordan man kan integrere stopmotion i tværfaglige projekter.

Efter kurset vil lærere have en grundlæggende forståelse af stopmotion-teknikker, være i stand til at bruge Stopmotion Studio appen og have ideer til, hvordan man kan bruge stopmotion i undervisningen.

Lektioner

Kursus detaljer:
Login for at tage kurset

Live-undervisning

Workshop kategorier

Sprog & kultur

Deltag i spændende online workshops, der retter sig imod sprog, dansk og kulturfag.

Matematik, natur & teknologi

Løs kreative opgaver med matematik, naturfag og teknologi.

Tips & tricks på iPad

På disse workshops lærer du at få styr på smarte arbejdsgange med iPad.

Special events

Find information om øvrige events, workshops og særlige begivenheder.

Log ind

Har du ikke en bruger?