Kompas Online logo

For kommuner og skoler

Med Kompas som partner kan I styrke kompetenceudviklingen af lærere og ledere indenfor IT og digitale værktøjer.

Hvad er Kompas Online?

Kompas Online er en digital læringsplatform, hvor undervisere, lærere og pædagoger bliver inspireret til større brug af IT værktøjer i undervisningen via en række spændende workshops.

Vores konsulenter viser vejen til en teknologisk praksisnær læring, hvor nytænkning af læringsredskaber er til glæde for både lærere og elever. Vi giver undervisere modet, overblikket og trygheden til at bruge teknologi i undervisningen og dermed skabe nye læringsressourcer.

Kompas Online blev grundlagt i 2012 og har siden den gang kompetenceudviklet mere end 50.000 lærere og ledere i hele Norden.

Kreative workshops – Live og on demand

På Kompas Online kan lærere i grundskolen deltage på en række spændende workshops – både live og on demand – inden for en emnerne naturfag, matematik, sprog & kultur

Her ser du eksempler på nogle af de workshops vi afholder – både som live-undervisning, hvor deltageren er med online på en given dato, eller via on demand, hvor indholdet kan ses efterfølgende. 

Plus laptop device
Plus tablet device
Plus tablet device

Fri adgang til videovejledninger og materiale

Du kan se eller gense en workshop på det tidspunkt, der passer dig bedst. Du finder også øvelsesfiler og videovejledninger til de specifikke emner, apps og programmer, der bliver gennemgået på workshoppen. 

Adgang til nye workshops – hver uge

Inspiration til at inddrage digitale værktøjer i undervisningen

Sparring og rådgivning med engagerede undervisere

Hands-on gennemgang af værktøjer og programmer

Nyskabende læringsmateriale

I Kompas tror vi på, at når man møder teknologien i øjenhøjde, giver det mod og lyst til at prøve nye ting. Vores ambition er at give undervisere adgang til nye arbejdsgange, værktøjer og metoder, som dermed giver større lyst til læring hos eleverne.

Med teknologien som løftestang åbner vi op for en mere legende tilgang til læring – til glæde for både elever og undervisere.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af rådgivning og løsninger for lærere, undervisere og andre, der skal inddrage kreativ brug af IT i deres kreative formidling?

Skriv til os via formularet her og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe med. 

Log ind

Har du ikke en bruger?