Kompas Online logo

Om Kompas

Kompas er en konsulentvirksomhed med stor erfaring i pædagogisk praksisnær IT-undervisning.

Kompetenceudvikling af lærere og ledere

Vores formål er at give undervisere, lærere og pædagoger mulighederne og lysten til større brug af IT i undervisningen.

Virksomheden blev grundlagt i 2012 og har siden kompetenceudviklet mere end 50.000 lærere og ledere i Danmark, Norge, Grønland og Island. Vores konsulenter bruges også internationalt uden for de nordiske lande.

IT som stærkt pædagogisk værktøj

I Kompas tror vi på, at når man møder teknologien i øjenhøjde, giver det mod og lyst til at prøve nye ting. Vores ambition er at give undervisere adgang til nye arbejdsgange, værktøjer og metoder, som dermed giver større lyst til læring hos eleverne.

Med teknologien som løftestang åbner vi op for en mere legende tilgang til læring – til glæde for både elever og undervisere.

Vi giver undervisere og lærere mulighederne og redskaberne til at folde den digitale palette ud. Vores mål er at vise, hvordan en kreativ tænkende undervisning kan give nye læringsressourcer. Vores konsulenter kan vise vejen til en teknologisk praksisnær læring, hvor man nytænker læringsredskaber til glæde for både lærere og elever. Vi giver undervisere modet, overblikket og trygheden til at bruge teknologi i undervisningen.

Kompagniskab med Softworld

I 2021 er Kompas gået i kompagniskab med kursusvirksomheden Softworld, som er Skandinaviens største leverandør af kurser til de digitale, kreative og grafiske brancher.

Softworlds brede erfaring inden for digital kompetenceudvikling af fagprofessionelle og deres store internationale netværk er med til at understøtte, at Kompas kan udbyde en større variation i kurser samt rekruttere endnu flere dygtige undervisere i ind- og udland.

Vi tror på at vores samarbejde med Softworld vil komme vores kursusdeltagere til gode i form af endnu mere lærerig og inspirerende undervisning.

 

Kompas Online logo

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af rådgivning og løsninger for lærere, undervisere og andre, der skal inddrage kreativ brug af IT i deres kreative formidling?

Skriv til os via formularet her og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe med. 

Log ind

Har du ikke en bruger?