Kompas Online logo

Bedre brug af kameraet på din iPad

Kursets indhold

Dette kursus er designet til lærere, der ønsker at lære mere om brugen af iPad’ens kamera. Kameraet på en iPad er mere end bare et værktøj til at tage billeder. Det kan bruges til at se ting, som det menneskelige øje ikke kan opfatte, f.eks.ved hjælp af slow motion og time-lapse funktionerne.

Gennem kurset vil lærerne bl.a. lære, hvordan de kan bruge slow motion- og time-lapse-funktionerne på iPad’en til at se verden på en ny og fascinerende måde. De vil lære, hvordan disse funktioner kan anvendes i undervisningen, f.eks. til at undersøge bevægelse og ændringer over tid i naturfaglige fag eller til at udforske kunstneriske koncepter i billedkunst og designfag.

Kurset vil også give tips og tricks til at tage bedre billeder med iPad’ens kamera. Lærerne vil lære, hvordan man kan tage billeder med optimal eksponering, fokus og komposition, og hvordan man kan bruge forskellige kameraeffekter til at opnå forskellige visuelle resultater. Dette vil være nyttigt både for undervisning og personligt brug af iPad’ens

Lektioner

Kursus detaljer:
Login for at tage kurset

Live-undervisning

Workshop kategorier

Sprog & kultur

Deltag i spændende online workshops, der retter sig imod sprog, dansk og kulturfag.

Matematik, natur & teknologi

Løs kreative opgaver med matematik, naturfag og teknologi.

Tips & tricks på iPad

På disse workshops lærer du at få styr på smarte arbejdsgange med iPad.

Special events

Find information om øvrige events, workshops og særlige begivenheder.

Log ind

Har du ikke en bruger?