Kompas Online logo

AirDrop – nem deling af filer imellem iPads

Kursets indhold

Dette onlinekursus er designet specielt til lærere, der ønsker at lære at bruge funktionen Airdrop på iPad i deres daglige undervisning.

Airdrop er en funktion, der gør det muligt for brugere at dele filer, billeder, videoer og andre dokumenter trådløst mellem iOS-enheder. Med denne funktion kan lærere og elever let dele opgaver, billeder, videoer og andre ressourcer.

Dette kursus vil give dig en grundig forståelse af, hvordan du bruger Airdrop på iPad, herunder hvordan man aktiverer det, opsætter det korrekt og deler filer med andre enheder. Vi vil også dække, hvordan man undgår sikkerhedsrisici, der kan opstå, når man bruger denne funktion.

Vi vil dække praktiske eksempler på, hvordan Airdrop kan anvendes i undervisningen. Dette omfatter at dele ressourcer med eleverne, give feedback på deres arbejde, modtage opgaver og lade eleverne dele deres arbejde med hinanden.

Efter at have afsluttet kurset vil du være i stand til at integrere Airdrop i din daglige undervisning og drage fordel af de mange fordele, det kan tilbyde.

Lektioner

Kursus detaljer:
Login for at tage kurset

Live-undervisning

Workshop kategorier

Sprog & kultur

Deltag i spændende online workshops, der retter sig imod sprog, dansk og kulturfag.

Matematik, natur & teknologi

Løs kreative opgaver med matematik, naturfag og teknologi.

Tips & tricks på iPad

På disse workshops lærer du at få styr på smarte arbejdsgange med iPad.

Special events

Find information om øvrige events, workshops og særlige begivenheder.

Log ind

Har du ikke en bruger?